GPS wijzer extra instructies, handleidingen en errata

Op deze pagina vind je alle aanvullende instructies, extra’s en errata voor de boeken van gps wijzer. De aanvullende handleidingen zijn gratis. Bij enkele documenten kun je ons een bedrag doneren, waardoor wij deze extra’s kunnen blijven bieden. Voor de complete en zeer uitgebreide handleidingen, zoals BaseCamp voor de Mac of de Fenix handleiding vragen we een bijdrage, waardoor we kunnen blijven investeren in nieuwe gps apparatuur.

Heb je de zesde of zevende editie van ons boek gps wijzer of de nieuwste editie van het boek gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser voor de Garmin Edge al en wil je de BaseCamp handleiding voor de Mac bestellen? Dan vind je in het boek een kortingscode.

Garmin Edge aanvullende instructies en extra handleidingen:

De handleidingen voor de Edge’s zijn opgenomen in het boek GPS Wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser – het beste boek voor de Garmin Edge en BaseCamp.

Aanvullingen en updates vind je, als ze er zijn, op de update pagina voor de Edge’s.

Informatie over de Edge Touring, 800, 810, 820, 1000, Explore 820, Explore 1000, 520, en 605/705 vind je op:

Aanvullende handleidingen voor Garmin outdoor toestellen:

 • Handleiding voor de Montana 700, 700i, 750 en 750i, zodat je in combinatie met het boek GPS Wijzer deze gps optimaal kunt gebruiken. Via deze link kun je het bestand gratis bij het boek downloaden.
 • Handleiding voor de eTrex SE, zodat je in combinatie met het boek GPS Wijzer deze gps optimaal kunt gebruiken. Via deze link kun je het bestand gratis bij het boek downloaden.
 • Update bestand bij de achtste editie Gps wijzer voor outdoortoestellen: deze aanvullende handleiding beschrijft de update voor de GPSMap 64, 65, 66 en 67. Daarnaast staan er enkele correcties in. Je kunt het pdf bestand hier gratis bestellen en downloaden zodat je de nieuwe (koers-) mogelijkheden leert toepassen.
 • De aanvullende handleiding voor de Oregon 200, 300, 400, 450, 550 en Dakota 10 en 20. Sinds de zesde editie zijn deze toestellen niet meer in het boek opgenomen. We hebben daarvoor een aanvulling geschreven zodat het boek ook voor deze toestellen bruikbaar blijft.
 • Handleiding voor de Garmin eTrex SE door GPS Wijzer. Dit is een aanvullende handleiding bij het boek GPS Wijzer.
 • Handleiding voor de GPS Map60 en Mapsource
 • Handleiding voor de eTrex Vista HCX, Legend, Summit, Vista en MapSource, als je nog met deze verouderde, doch nog werkende toestellen en software wilt werken.

Aanvullende handleidingen voor smartwatches

BaseCamp handleiding

Instructie boeken voor de Garmin Fenix, Epix e.a.

Voor de verschillende typen Fenix en Epix toestellen hebben we de meest uitgebreide handleidingen geschreven. De handleidingen bevatten nog meer, zodat je ook de bijbehorende software gaat snappen en gebruiken:

 • Fenix 7 en Epix 2 handleiding en instructies, waardoor je alles uit deze smartwaches haalt.
 • Fenix 6 handleiding; omdat de Fenix 6 het meest uitgebreide toestel is, zijn de instructies ook geschikt voor de Fenix Marq, Forerunner (945, 745, 245), Instinct, Enduro, Descent, Legacy, D2 en Quatix.
 • Garmin Fenix 5 instructies.

Overige handleidingen en instructies voor je gps

aanvullende instructies voor een handig gebruik van je gps

Overige instructies voor andere merken gps toestellen, bijvoorbeeld Mio, Magellan en Satmap

Leuke gps weetjes, veelgestelde vragen en Faq’s

Met enige regelmaat schrijven we leuke weetjes en beantwoorden we vragen op de website. Bijvoorbeeld hoe je een adres zoekt op je gps. We hebben twee pagina’s met faq’s voor jou gemaakt:

 1. Vind hier je antwoorden op veelgestelde vragen voor outdoortoestellen, om nog meer over je gps te leren.
 2. Allerlei antwoorden op veelgestelde vragen voor de Garmin Edge, zodat je je gps nog optimaler gebruikt.