Gps toestellen

Gps toestellen zijn er in alle soorten en maten. We hebben in onze verschillende edities van gps wijzer heel veel beschreven over het gebruik van de toestellen. In de nieuwste GPS Wijzer achtste editie beschrijven we de Garmin outdoor toestellen (eTrex, Oregon, GPSMap 6x, Montana) en in de GPS Wijzer voor de Garmin Edge beschrijven we de Edge toestellen.

Daarnaast hebben we nog een aantal extra´s voor specifieke toestellen beschikbaar of hebben we van oudere toestellen die nu niet meer worden beschreven de teksten bijeengevoegd in een document. Aan het samenstellen van de teksten is veel zorg en tijd besteed. Mocht je echter iets tegenkomen wat niet juist is, geef dat dan door via onze contactpagina.

Hierbij geven een we een overzicht van wat je op onze website over bepaalde toestellen kunt vinden:

 1. koopwijzer en aanschaf van gps outdoor toestellenGarmin gpsmap 64 gps toestellen
 2. Garmin Edge:
  1. Informatie over aanschaf van een Garmin Edge
  2. Voor de Garmin Edge’s hebben we een uitgebreide, handig instructie boek geschreven. Dit boek is geschikt als handleiding voor de Edge Explore, 530, 820, 830, 1000, 1030 en 1030 Plus. Voor de Edge 800, 810, Explore 820, Explore 1000 en Touring en 520 zijn er aanvullende handleidingen beschikbaar.
  3. Praktijk test van de Edge Explore.
  4. Praktijk test Edge 830
  5. Praktijk test Edge 1030.
  6. Praktijk test Edge 1030 Plus
 3. Garmin Fenix: we hebben handleidingen geschreven voor de Fenix 5, 6 en 7 serie. Lees hier over de vele mogelijkheden van deze smartwatches.
 4. Magellan: de Magellan was beschreven in de derde editie. Dit boek is alleen nog tweedehands verkrijgbaar.
 5. Mio: zie de bijgewerkte handleiding voor de Mio 3xx.  Deze is ook bruikbaar voor andere typen Mio’s.