BaseCamp handleiding Garmin door gps wijzer

Handleidingen BaseCamp software en uitleg onderdelenDe BaseCamp handleiding ondersteunt je bij het gebruik van het zeer uitgebreide programma van Garmin. Je kunt er gps routes mee maken, bewerken en beheren. Er zijn nog veel meer handige functies mogelijk met dit praktische programma. We hebben handleidingen gemaakt voor zowel de Windows als de Apple Mac versie.  Het programma kun je gratis downloaden van de Garmin website. Het programma werkt alleen op een Windows computer of een Apple Mac. Het is dus niet beschikbaar op een tablet of smartphone.

BaseCamp handleiding (Windows en Mac)

Het Garmin programma BaseCamp werkt op een Windows of mac anders. daarom hebben we twee verschillende handleidingen gemaakt.Beide zijn zeer uitgebreide handleidingen waarin je stap voor stap leert met het programma te werken.

Windows BaseCamp handleiding:

BaseCamp voor de Mac is er in twee versies:

Sneltoetsen in BaseCamp

BaseCamp kent een groot aantal handige sneltoetsen. Deze sneltoetsen vind je ook in onze handleidingen. Voor Windows hebben we daar een overzicht van gemaakt, dat je gratis kunt downloaden: GPS Wijzer sneltoetsen BaseCamp voor Windows. De Mac versie vind je in de BaseCamp handleiding voor de Mac.

Afbeelding functies en opties BaseCamp

We hebben een afbeelding van BaseCamp gemaakt waarbij we aangeven welke functies er beschikbaar zijn. Bekijk of download de afbeelding.

Nog meer software handleidingen door gps wijzer

In de boeken van gps wijzer gaan we in op BaseCamp, Garmin Connect, MapInstall, PoiLoader en Garmin Express. Daarnaast geven we tips over het gebruik van de programma’s van Javawa (niet voor de Mac): GMTK, RTWtool, Javawa Device Manager. Ook komen Google Maps en Google Earth aan bod.

We hebben ook een aantal extra handleidingen beschikbaar van andere programma’s.

Andere software

Wil je andere programma’s dan hierboven gebruiken. Er zijn nog vele mogelijkheden. We hebben een aantal links verzameld gemaakt op de speciale pagina voor gps programma’s.