BaseCamp handleiding Garmin door gps wijzer

Handleidingen BaseCamp software en uitleg onderdelenDe BaseCamp handleiding ondersteunt je bij het gebruik van het zeer uitgebreide programma van Garmin. Je kunt er gps routes mee maken, bewerken en beheren. Er zijn nog veel meer handige functies mogelijk met dit praktische programma. We hebben handleidingen gemaakt voor zowel de Windows als de Apple Mac versie.  Het programma kun je gratis downloaden van de Garmin website. Het programma werkt alleen op een Windows laptop of een Mac, dus niet op een tablet of smartphone.

Apple Mac BaseCamp handleiding

Voor BaseCamp op de Mac hebben we een zeer uitgebreide instructies gemaakt. De uitleg is in twee versies beschikbaar:

Kortingscode

In onze boeken vind je een code zodat je de handleiding voor BaseCamp voor de Mac met korting kunt aanschaffen. Je krijgt dan maar liefst 50% korting.

Windows BaseCamp handleiding

De BaseCamp handleiding voor Windows vind je in onze boeken:

  • boek gps wijzer voor outdoortoestellen. Deze handleiding is ook bruikbaar voor motorrijders, automobilisten, campers en andere gebruikers. Ook wanneer je geen Garmin hebt, kun je met gratis kaarten prima routes uitzetten met dit programma.
  • boek gps wijzer voor de Garmin Edge.
  • handige sneltoets instructies om gemakkelijker met BaseCamp voor Windows te kunnen werken.

Sneltoetsen in BaseCamp

BaseCamp kent een groot aantal handige sneltoetsen. Voor Windows hebben we daar een overzicht van gemaakt, dat je gratis kunt downloaden: GPS Wijzer sneltoetsen BaseCamp voor Windows. De Mac versie vind je in de BaseCamp handleiding voor de Mac.

Afbeelding functies en opties BaseCamp

We hebben een afbeelding van BaseCamp gemaakt waarbij we aangeven welke functies er beschikbaar zijn. Bekijk of download de afbeelding.

Nog meer software handleidingen door gps wijzer

In de boeken van gps wijzer gaan we in op BaseCamp, Garmin Connect, MapInstall, PoiLoader en Garmin Express. Daarnaast geven we tips over het gebruik van de programma’s van Javawa (niet voor de Mac): GMTK, RTWtool, Javawa Device Manager. Ook komen Google Maps en Google Earth aan bod.

We hebben ook een aantal extra handleidingen beschikbaar van andere programma’s.

Andere software

Wil je andere programma’s dan hierboven gebruiken. Er zijn nog vele mogelijkheden. We hebben een aantal links verzameld gemaakt op de speciale pagina voor gps programma’s.