Fenix handleiding voor je Garmin smartwatch

Waarom een Fenix handleiding van gps wijzer? DGarmin Fenix handleidinge Garmin Fenix is een prachtig toestel met bijna eindeloos veel mogelijkheden. Zeker wanneer je een toestel met een kaart hebt, kun je zelfs navigeren met smartwatch. De Fenix is er in vele varianten. De nieuwste versie is de Fenix 6. Omdat dit toestel zo ongelooflijk veel leuke toepassingen heeft, hebben we een uitgebreide handleiding gemaakt. Het e-book is gemaakt op basis van de fenix 5X. De handleiding bevat praktische uitleg, maar ook de exacte instructies. DuGarmin Fenix s je leest ook steeds hoe je het moet doen. Je vindt ook meer dan 300 verduidelijkende afbeeldingen. Het boek gaat niet alleen over het toestel zelf. Ook de bijbehorende software zoals Garmin Express, Garmin Connect, Explore, BaseCamp, de programma’s van Javawa komen aan bod.

 

Fenix handleiding inhoud

Virtual partnerGarmin rondrit plannerDe praktische en zeer uitgebreide Garmin Fenix handleiding neemt je in 196 pagina’s mee in de leuke wereld van de smartwatches.  Naast uitleg over bijna alle functies op de gps zelf komen ook uitgebreid de mogelijkheden van Garmin Connect, Garmin Express, de Explore app, Connect IQ, Strava en nog veel meer aan bod. We beginnen met uitleg over een groot aantal instellingen, widgets en activiteiten. De begrippen activiteiten, koersen, tracks en routes worden je ook  duidelijk door de instructies. We leggen je ook uit hoe je workouts maakt en gebruikt en kunt delen met anderen.  Je leert ook koersen te gebruiken en navigeren. Je kunt  de inhoudsopgave voor de Garmin Fenix handleiding bekijken. Daarmee zie je wat we allemaal behandelen. Naast de inhoudsopgave is er een index toegevoegd. Het boek digitale boek bevat ook heel veel links zodat je gemakkelijk door het boek heen gaat.

Wat vind je zoal in dit boek?

 • 196 pagina’s praktische informatie: uitleg over (bijna) alle mogelijkheden van je Fenix;
 • Uitgebreide uitleg over alle instellingen;
 • Uitleg over de knoppen, het maken van snelkoppelingen en het gebruikersmenu;
 • Instructies over het gebruik en maken van widgets en activiteiten;
 • Uitleg over Garmin Express, Garmin Connect, Explore, programma’s van Javawa, Strava en veel meer;
 • Introductie van het programma BaseCamp;
 • Online routes maken met o.a. Garmin Connect;
 • Uitleg over kaarten en instellingen;
 • Uitgebreide informatie over het maken van gegevensschermen;
 • Oefeningen en uitleg over de vele navigatiemogelijkheden:
 • Instructies om gegevens tussen je smartphone en je gps uit te wisselen;
 • Een groot aantal oefeningen om in je eigen omgeving mee aan de slag te gaan;
 • Handige tips om je Fenix nog beter te gebruiken;
 • Voor de sportieve fietsers worden ook de virtual partner, segmenten en workouts behandeld.

Oefeningen in de Fenix handleiding

Garmin Fenix handleidingEr zijn ook 28 oefeningen toegevoegd. Daarmee kun je in je eigen omgeving lekker aan de slag en de juiste instellingen maken.

De handleiding is ook rijk geïllustreerd met ruim 300 afbeeldingen die de uitleg ondersteunen.

Kortom de auteur van gps wijzer legt je stap voor stap uit hoe je meer uit je Fenix kunt halen en er meer plezier mee hebt. Er staan veel tips in.

Voor welke Garmin Fenix is de handleiding?

Garmin Fenix handleidingDe handleiding is gebaseerd op de Garmin Fenix 5X (Pro) en bevat daarvoor de exacte instructies. Daardoor is het ook prima bruikbaar voor de 5 en 5S. Deze toestellen hebben minder functies dan de 5X. De handleiding is ook prima bruikbaar voor de Fenix 6, omdat de instructie vaak gelijk is aan de 5 serie. De nieuwe functies van de 6 worden mogelijk later toegevoegd. Ook gebruikers van de Fenix 3, Forerunner of Venu of Instinct kunnen hun voordeel doen met de uitgebreide instructies.

Activiteiten

Het boek geeft handige tips voor de sporter. Het maakt niet uit of je hardloper, wielrenner, recreatieve fietser, mountainbiker, zwemmer bent. Ook vind je prima instructies om te wandelen, hiken of een andere activiteit uit te voeren. Kortom iedereen zal veel antwoorden op zijn of haar vragen vinden.