Garmin Oregon 600(t) en 650(t)

De zeer uitgebreide handleiding voor de Garmin Oregon 600 (t) en 650 (t), met alle toepassingen en toetsinstructies, is te vinden in het boek gps wijzer.Garmin GPS Oregon 600 - 650 -700 -750

Toch zijn er nog een aantal extra interessante items die we verder uitdiepen. Hieronder volgt een overzicht van alle extra informatie die hoort bij de Oregon 600 en 650.

  1. De toepassing Huidig Spoor in de Oregon 6xx: dit extra artikel gaat over het huidig spoor. We beschrijven alle variaties die mogelijk zijn met de instelling van het spoor / track. Hierdoor kun je voor elke activiteit op de juiste manier gebruik maken van deze handige app op dit toestel.
  2. Lees meer over de instellingen voor het gebruik van de fitness toepassing op jouw gps.
  3. Custom Maps voor je garmin gps: naast de methoden die we in het boek gps wijzer hebben genoemd, zijn er in dit artikel nog meer mogelijkheden om aan Custom Maps te komen, beschreven
  4. Informatie over bestandsformaten voor je gps.
  5. Welke datavelden kun je zoal instellen op je Garmin gps.
  6. Bestanden op je gps; welke bestanden staan er op, wat betekenen ze en welke bestanden kun je wel of juist niet wissen van je gps.
  7. Geheime toetsen. Hoe kun je je gps resetten en welke speciale toetscombinaties zijn er nog meer voor je gps.
  8. Coördinaten informatie en de instellingen voor het Belgische Lambert systeem.
  9. Informatie over kaarten voor gps en computer: allerlei links naar digitale kaarten.

Oregon 600 / 650 kopen

De Oregon 6xx serie is niet meer leverbaar en alleen tweedehands te koop op bijvoorbeeld marktplaats. We adviseren nu een Oregon 700 te kopen.