Wandel en fietsroutes in Nederland en België voor je gps

De mooiste wandel en fietsroutes in Nederland en België hebben we al voor je gemaakt. Onze gps routes zijn gratis te downloaden. Met een gps route kun je heerlijk op pad gaan zonder te verdwalen. De routes zijn zowel via een app op je smartphone als op een gps toestel bruikbaar. In de bestanden van de gps wandelingen vind je zowel een track als een directe route. Wanneer je de gegevens juist gebruikt hoef je veel minder vaak op je gps te kijken.

De mooiste wandelingen in Nederland.

posbank heide Wandel en fietsroutes in NederlandDe wandeling Zevenheuvelen is in 2007 uitgeroepen tot wandeling van het jaar bij de toenmalige website On Track. Deze website heet nu de mooiste routes. Als je daar abonnee wordt, kun je ook routes met een beschrijving gebruiken. GPS Wijzer biedt alleen het gps bestand aan. De vele andere routes overtreffen de Zevenheuvelen wandeling zeker. Onze favoriete wandelingen hebben allemaal ‘zeven’ in de naam, zoals zevendalen, zeven vennen en de zevende zeven. Je vindt hierover meer informatie op ons blog.

Van de wandelgemeente van het jaar Berg en Dal hebben we een speciale pagina met de mooiste wandelingen samengesteld. We wensen je veel plezier tijdens je wandel- of fietstocht.


Gratis gps wandel- en fietsroutes in Nederland

De routes zijn gratis te downloaden via onderstaande kaart. Je kunt ook een groter aantal routes tegen een kleine bijdrage in een keer downloaden:


Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Nog meer gps routes

In onze boeken gps wijzer hebben we onze favoriete websites opgenomen waarvandaan je nog vele andere gps routes kunt downloaden. Daarbij geven we ook aan voor welke landen de website geschikt is. Bijna alle websites bevatten gps tracks en geen gps routes. De uitleg over het verschil tussen tracks en routes en hoe je zelf bijvoorbeeld een directe route bij een track maakt vind je in onze boeken. Ook de fiets gps’en zoals de Garmin Edges en de Mio’s kunnen goed overweg met tracks. Zij maken daar koersen van. Dit is een vorm van een berekende routes.