Boeken, handleidingen en cursussen van gps wijzer

Gps wijzer maakt het je gemakkelijk en heeft voor de Garmin outdoor en voor de Garmin Edge toestellen twee boeken geschreven. In beide boeken vind je naast de toestelinstructies de handleidingen voor BaseCamp en andere handige software. Op die manier kun je eenvoudig de basis van je gps leren en ook gebruik maken van de meer geavanceerde functies. Je kunt de boeken als naslagwerk of als cursusboek gebruiken. We hebben ook nog een praktische aanvullende handleiding voor BaseCamp voor de Mac gemaakt. Wil je liever in de praktijk aan de slag, ga dan mee met een van onze praktische cursussen.

Gps wijzer, het beste handboek voor je gps

gps handleiding gps wijzer 8e editieHet nieuwste gps boek start voor de compleet beginnende gps’er met een leeswijzer en voor de iets verder gevorderde met een snelleesgids. Je kunt zo heel makkelijk kiezen of je het boek systematisch wilt doorwerken of er sprongsgewijs doorheen wilt gaan. Beide soorten gebruikers hebben veel baat bij de zeer uitgebreide en overzichtelijke inhoudsopgave die aan deel 1 van het boek voorafgaat. In het eerste gedeelte van het boek leer je je eigen Garmin tot in de finesses kennen. Via de talloze Tips word je gewezen op allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen. Het tweede gedeelte kun je ook systematisch óf sprongsgewijs doorwerken. Je kunt alles leren over digitale en routerende kaarten, software zoals BaseCamp, routes en tracks maken, Active Routing, poi’s, geocaching, geotaggen etc. Je wordt op de hoogte gebracht van de talloze interessante internetsites die je activiteiten kunnen uitbreiden. Bekijk de inhoudsopgave van de nieuwste GPS Wijzer.

Gps wijzer voor fietsers, de beste handleiding voor de Garmin Edge

Gps wijzer voor de Garmin EdgeDe nieuwste uitgave van gps wijzer de gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietsers is een geweldig instructieboek met maar liefst 240 pagina’s. Het staat vol met stap voor stap instructies, handige tips en oefeningen. Het is een boek voor alle Garmin Edge toestellen (Explore 1 en 2, 830, 1030, 1030 Plus, 1040 en 530; via een aanvullende handleiding ook voor de 800, 810, 820, 1000, Touring, Explore 820, Explore 1000 en 520). Het bevat ook een uitgebreide handleiding voor de bijbehorende software BaseCamp en Garmin Connect. Er komt nog veel meer aan bod. Bekijk daarvoor de inhoudsopgave van de nieuwste GPS Wijzer voor sportieve en recreatieve fietsers.

Garmin Fenix handleidingen

GPS Wijzer heeft ook voor de Garmin smartwatches handleidingen geschreven. Ze zijn gebaseerd op de meest uitgebreide typen: Fenix 5x, Fenix 6X Pro Solar en de Fenix 7X Sapphire Solar. De e-books zijn voorzien van vele honderden afbeeldingen, uitgebreide instructies en uitleg en een dertigtal oefeningen die je in je eigen omgeving kunt uitproberen. Heb je interesse, kijk op de Fenix pagina.

BaseCamp handleiding voor de Mac, een pdf ebook

Handleidingen BaseCamp uitleg onderdelen

Een uitgebreide BaseCamp handleiding voor de Apple Mac, door de auteurs van gps wijzer. Stap voor stap word je meegenomen om je opgenomen tracks te bekijken, routes te maken, de juiste instellingen te doen en nog veel meer. Kortom ruim 100 pagina’s praktische oefenstof om uiteindelijk meer te genieten met je Garmin gps.

GPS Cursussen

GPS Wijzer heeft ruime ervaring in het geven van cursussen en lezingen. Er zijn drie open inschrijfcursussen:

Daarnaast geven we cursussen en lezingen voor groepen, verenigingen en winkels. De afgelopen jaren waren we een vaste spreker op de fiets- en wandelbeurs. Neem voor informatie contact op.

GPS kopen

Gps wijzer verkoopt geen gps’en, maar geeft wel advies. Als eerste is het belangrijk om te kiezen tussen een outdoor toestel voor wandelen, fietsen, kanoën en andere buitensporten of een specifieker fietstoestel, de Garmin Edge.

Op onze pagina’s een outdoor gps kopen en gps toestellen informatie vind je veel informatie om een goede keus te maken.Voor de Edge toestellen kijk je op onze speciale fiets gps pagina.

Weet je al welke gps je wilt kopen kijk dan de mogelijkheden voor de outdoortoestellen of de fietstoestellen bij Waypoint.