Gps wijzer verzorgt de verzendingen volledig zelf. Dus elk pakketje wordt door ons zelf ingepakt en geadresseerd. De verzending vindt in principe dagelijks plaats, maar soms ben ik de gehele dag onderweg (werk, gps cursus, wandelen of fietsen) en vindt de verzending de volgende dag plaats. Ook tijdens vakanties gaat de verzending door. Tijdens de vakantie periodes wordt er gemiddeld twee keer per week verzonden. In de bestelbevestiging lees je of het vakantieperiode is.

Moet ik thuisblijven?

Je hoeft er niet voor thuis te blijven, omdat het boek door de brievenbus past, tenzij jouw brievenbus niet de juiste afmetingen heeft. Alleen als je meer dan twee boeken tegelijk worden besteld dan past het boek niet door de brievenbus.

Hoe lang is het boek onderweg?

Nederland: de verzending naar een adres in Nederland vindt plaats via PostNL. Je ontvangt een track en trace code op het opgegeven e-mail adres. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag. 95% van de zendingen is er, m.u.v. de maandag, de volgende werkdag. Ook bij PostNL gaat er wel eens iets mis, waardoor het boek langer onderweg is. Daar hebben we geen invloed op. Soms bezorg ik een boek persoonlijk als het op fietsafstand is of ik toevallig in de buurt ben.

Duitsland: we verzenden via de Deutsche Post, je ontvangt geen track en trace code. Het boek is meestal drie dagen onderweg.

Overige landen: naar landen buiten Nederland en Duitsland is het boek meestal vijf werkdagen onderweg, omdat we via de internationale post (DHL of PostNL) verzenden. Je ontvangt in beide gevallen een track en trace code.

Verzendkosten

Helaas zijn de verzendkosten, zeker naar het buitenland, hoog. We brengen slechts een deel van de verzendkosten in rekening. Om je een indruk te geven van de directe verzendkosten:

Nederland: € 4,25 + verpakkingsmateriaal

Overige landen, met uitzondering van Duitsland: minimaal € 10,70 (België) + verpakkingsmateriaal

Verpakking

De boeken wordt in een bubbeltjes enveloppe verzonden.

Afhalen

Het is mogelijk boeken af te halen bij de auteur in Beek bij Nijmegen. Dit kan alleen op afspraak. Neem vooraf aan de bestelling contact op.