Wandelen vanuit Reallon uitzicht op de Ecrin 10km – Frankrijk

Reallon wandelweek

Reallon wandelweek

Een rustige wandeling door het dal van de gelijknamige rivier de Reallon. De wandeling volgt het rivierdal. Het uitzicht op de bergen van de Ecrin wordt steeds mooier. In Les Gouniets kun je wat drinken en / of eten op het terras. Vlak na het restaurant is een informatiehuis over de Ecrin. Daarna kom je op een natuur leerpad en passeer je een indrukwekkende waterval. Even later passeer je het Ravin d’entraigues met een tweede waterval. Je kunt de route verlengen door te lopen naar Chapelle Saint Marcellin. Wij zijn na een picknick weer teruggelopen via de andere oever. Je loopt door velden, met – afhankelijk van het seizoen – veel bloemen. Op de terugweg passeer je nog het fort de Reallon en vlak voor het einde kun je nog naar een derde waterval lopen. Kortom een afwisselende wandeling met niet te veel hoogtemeters.

Lengte: 10km

Hoogtemeters: 400m

Startpunt coördinaten: N44.59550° E6.36364°

Download gps wandeling: Wandelen vanuit Reallon met uitzicht op de Ecrin 10km – Frankrijk (route en track voor outdoor toestellen)

Download gps wandeling: Wandelen vanuit Reallon met uitzicht op de Ecrin 10km – Frankrijk (track voor Edges/Teasi/Mio/Sigma en horloges).

« Terug naar de kaart