Garmin Fenix 6 nieuwe handleiding door GPS Wijzer

handleiding Fenix 6 smartwatchDe handleiding voor de Garmin Fenix 6 serie was toe aan een grondige update. Sinds het uitkomen van de handleiding waren er veel updates voor dit toestel. Daardoor zijn er veel nieuwe opties en mogelijkheden bij gekomen. De huidige software versie van de Garmin Fenix 6 serie is 19.74. Weliswaar is deze nog in een bèta versie, maar de functies werken al goed. Er zal dus binnenkort een nieuwe algemene firmware update komen. Ik vermoed dat het versie 20.xx zal zijn.

Testen en oefenen met de Garmin Fenix 6

De afgelopen periode heb ik weer veel geoefend, getest, geschreven en afbeeldingen gemaakt. Het resultaat is weer een prachtig pdf e-book met maar liefst ruim 400 afbeeldingen op 264 pagina’s. Stap voor stap worden bijna alle mogelijkheden en opties van de Fenix toestellen uitgelegd. Het boek bevat veel oefeningen en exacte instructies, zodat je precies weet hoe je een opdracht moet uitvoeren op je smartwatch.

Omdat de Garmin MARQ, Instinct, Enduro, Tactix, Descent, D2 en Quatix toestellen zijn met veel vergelijkbare functies, is de handleiding ook daarvoor uitstekend te gebruiken. De handleiding kun je hier bestellen.

In de nieuwe handleiding is veel aandacht besteed aan de activiteit mogelijkheden op de smartwatch. Voor veel gebruikers is het niet duidelijk hoe je het beste de smartwatch kunt instellen bij een koers. Dit onderwerp wordt zeer uitgebreid toegelicht. Het gebruik van de app Explore is ook helemaal aangepast aan de nieuwe mogelijkheden. Het is lastig om alle veranderingen exact te beschrijven. Volgens het programma Word zijn er ruim 2.700 kleine en grotere wijzigingen. Dat zijn tekstverbeteringen, aanvullingen, nieuwe tips en enkele verwijderingen.

Kortom een interessant boek voor de komende wintermaanden.

« Terug naar nieuwsoverzicht