De nieuwe gps wijzer voor de outdoortoestellen komt 28 mei 2021 uit

gps handleiding gps wijzer 8e editieVol trots presenteren we de nieuwste GPS Wijzer voor de Garmin outdoortoestellen. Het is alweer de achtste editie (zeventiende druk). Een nieuwe editie betekent dat er weer veel in het boek is gewijzigd. We hebben niet alleen alle teksten doorlopen, ook zijn enkele onderdelen uit het boek volledig herschreven. wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

Wat is nieuw in de achtste editie?

  • Hoofdstuk 17 over het maken van routes met BaseCamp en andere routeplanners is volledig herschreven.
  • In hoofdstuk 17 is een betere indeling gemaakt in het gebruik van routes op je gps en het maken er van met een routeplanner. Daardoor is het boek acht pagina’s uitgebreider geworden.
  • Hoofdstuk 18 is ook onder handen genomen. Het gebruik van de Explore app en Mapshare is uitgebreid en herschreven.
  • De informatie over Live geocachen, dat met steeds meer toestellen mogelijk is, is uitgebreid.
  • Het boek is geschikt gemaakt voor alle nieuwe toestellen zoals de Gpsmap 65 en 66 serie.
  • Het boek is ook geschikt gemaakt voor de Montana 7 serie. We hebben een extra aanvulling geschreven en het het tweede gedeelte van het boek ook de exacte instructies opgenomen.
  • We hebben enkele onderwerpen die minder vaak gebruikt worden naar de website verplaatst en behandelen ze daar uitgebreider en met meer afbeeldingen. De verwijzingen zijn opgenomen in het boek.
  • Alle andere hoofdstukken zijn herzien en verbeterd, dit heeft geleid tot vele honderden kleine en grotere wijzigingen.

Inhoud boek gps wijzer

gps wijzer 8e editieIn het eerste gedeelte van het boek leer je je eigen Garmin tot in de finesses kennen. Voor elk type gps geven we de juiste instructies. We wisselen de uitleg van de vele begrippen, zoals waypoints, routes en gps tracks / sporen af met praktisch aan de slag gaan. Via de talloze Tips word je gewezen op allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen. Het tweede gedeelte kun je ook systematisch óf sprongsgewijs doorwerken. Je kunt alles leren over digitale en routerende kaarten. We geven instructies voor onder andere de software BaseCamp en leren je routes en tracks maken. De verschillende soorten (gratis) digitale kaarten, het downloaden en gebruik komen in een apart hoofdstuk aan bod. We leren je ook routes en tracks in Google Earth te bekijken. We geven instructie hoe je via Google Maps allerlei locaties kunt vinden en gebruiken op je gps. Je kunt ook de uitgebreide inhoud van het boek lezen.

Bestellen bij de auteurs

Via deze website bestel je het boek direct bij de auteurs. Als je dat doet, waarderen we dat enorm en ontvang je bij bestelling voor 1 juni 2021 onze 50 mooiste wandelroutes.

 

« Terug naar nieuwsoverzicht