Tracks op de eTrex touch laden indien de gps bij de ANWB is gekocht

Garmin eTrex touch gps informatie ANWBDe eTrex touch 25 die bij de ANWB is gekocht, bevat als leuk extraatje 200 tracks in één gpx bestand. Deze 200 wandelroutes zijn natuurlijk een erg leuke plus, maar het gevolg is dat je de tracks die je er bijplaatst niet worden uitgelezen door de gps. Garmin heeft het aantal tracks voor de eTrex 25 gemaximeerd op 200.

Hoe kun je dit probleem met deze ANWB gps oplossen?

We adviseren je het bestand van de gps af te halen en ergens op je computer te plaatsen. Je vindt het bestand in de map [GPS]:\Garmin\GPX. Nadat je het hebt verwijderd, start je de gps op, voordat je er nieuwe bestanden op zet. Nu kun je de eTrex 25 opnieuw koppelen met de computer en nieuwe tracks / sporen op je gps zetten. Doordat je het ANWB bestand hebt verwijderd, kun je ook andere tracks toevoegen en worden deze door de gps normaal uitgelezen. Hoe je tracks importeert in BaseCamp en vanuit BaseCamp naar je gps verzendt, lees je in het boek gps wijzer.

Wanneer je een of meerdere tochten uit het ANWB bestand wilt lopen, kun je het bestand openen in BaseCamp.  Vanuit BaseCamp kun je vervolgens een track die je wilt gaan volgen naar je gps zenden.

« Terug naar nieuwsoverzicht