Disclaimer

Copyright
Niets van de digitale uitgaven van www.gps-wijzer.nl mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt via andere media en/of websites zonder de voorafgaande toestemming van Gps-wijzer.nl.

Een bezoeker van www.gps-wijzer.nl mag geen auteursrechtelijk beschermd werk of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van gps-wijzer.nl (ook niet via een eigen netwerk).

Aansprakelijkheid
Wij hebben de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze website. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Op deze website geplaatste route- en cursusbeoordelingen geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Gps-wijzer.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze beoordelingen.

Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar deze website.