Het handboek voor de garmin Edge, de fiets gps van Garmin

LET OP!

15 juli is de GPS Wijzer voor recreatieve en sportieve fietsers verschenen! Lees de uitgebreide informatie. Het is nu al te bestellen. We adviseren je het boek aan te schaffen, omdat dit up to date is.

Voordat het boek uitkwam hadden we praktische handleidingen voor de Garmin Edge’s beschikbaar. Het succes van deze handleidingen heeft er voor gezorgd dat we nu een completer en actueler boek hebben gemaakt. Ze behandelen de toestellen (Touring, 810; 820; Explore 820; 1000; Explore 1000) vanuit de gebruiker, zodat je stap voor stap het toestel leert kennen. Het boek bevat tips en oefeningen.

Edge Touring (Plus)

De meest uitgebreide praktische handleiding voor de Edge Touring is te vinden in het boek gps wijzer voor de Garmin Edge.

Handleiding Edge 1000 (Explore)

Handleiding Edge 1000

Edge 1000

Een uitgebreide handleiding voor de wielrenner, mountainbiker en recreatieve fietser is beschikbaarin het boek gps wijzer voor de Garmin Edge.

Edge Explore 1000

Een uitgebreide handleiding voor de wielrenner, mountainbiker en recreatieve fietser (224 pagina’s) is beschikbaar: in het boek gps wijzer voor de Garmin Edge.

Edge 820 (Explore)

Garmin Edge 820 handleiding voor de fiets

Handleiding Edge 820

Een uitgebreide handleiding voor de wielrenner, mountainbiker en recreatieve fietser (224 pagina’s) is beschikbaar in het boek gps wijzer voor de Garmin Edge.

Edge 810*:

Een uitgebreide handleiding voor de wielrenner, mountainbiker en recreatieve fietser (224 pagina’s) is beschikbaar in het boek gps wijzer voor de Garmin Edge.

Edge 800*:

Handleiding Garmin Edge 800 door gps wijzer

Handleiding Garmin Edge 800 door gps wijzer

Voor de Edge 800 hebben we een keuze mogelijkheid. Voor dit toestel kun je het boek gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser; de beste handleiding voor je Garmin Edge aanschaffen en de aanvullende handleiding voor de Edge 800 gratis downloaden. Deze aanvullende handleiding volgt exact het boek, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

De tweede mogelijkheid is om een uitgebreide handleiding voor de wielrenner, mountainbiker en recreatieve fietser (124 pagina’s) te bestellen: handleiding voor de Garmin Edge 800. Alleen in het boek is de handleiding voor Basecamp en informatie over kaarten opgenomen.

Edge 705* / Edge 605*:

Een beknopte handleiding voor de 605 en 705

Edge 520:

Voor dit toestel kun je het boek gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser; de beste handleiding voor je Garmin Edge aanschaffen en de aanvullende handleiding voor de Edge 520 gratis downloaden. Deze aanvullende handleiding volgt exact het boek, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken.

Edge 510*:

De handleiding voor de Garmin Edge 810 is voor dit gps fiets toestel bruikbaar.

Edge 200* / 500*:

Voor deze toestellen hebben we geen specifieke handleiding. Het boek levert je uiteraard wel veel informatie, maar geen exacte instructies.

*toestel niet meer leverbaar